GIFTS2GIVE
Wij zijn Marlou (28) en Mandy (26), al ruim 10 jaar vriendinnen en wij zijn het team achter GIFTS2GIVE.

Kadootjes kopen voor een ander, maar ook jezelf mag je af en toe wel eens verwennen met een leuke gift. Dát is precies de gedachte achter het bestaan van deze online conceptstore. Het is een webshop waar je lekker doorheen struint en waar van alles te vinden is. Wij vinden het ontzettend leuk om een assortiment van verschillende producten aan te bieden. We bieden plaats aan creatieve ondernemers en hobbyisten. Er zijn zoveel creatievelingen die leuke producten maken! Wij verzamelen onze favourites, hier in onze online conceptstore.

Wij zien GIFTS2GIVE als een gezellige online verzamelplaats van verschillende creatieve ideeën, waar wij vooral zelf ook heel erg enthousiast van worden.. en wij hopen natuurlijk: jullie ook! Het assortiment op de webshop verandert continu, doordat zich steeds nieuwe creatievelingen inschrijven. 

Kijk lekker rond en neem contact op als je vragen of speciale verzoeken hebt. We denken graag met je mee!
And remember... everybody likes surprises!


Lieve groetjes,

Marlou en Mandy

Psst. dus niet vergeten: heb je zelf een webshop, winkel of ken jij iemand die leuke producten heeft en in onze webshop zou passen? Dat kan! Mail ons dan even voor meer informatie: info@gifts2give.nl

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein