DE CREATIEVELINGEN
 
Sandra - Saya Jewelry Design

YES! Coming soon...
 
 
 
Cindy - NatuurlijkCin

YES! Coming soon…
 
 

Marjolein - hut&mut

Marjolein is het creatieve brein achter hut&mut. De eerste tipi tent maakte ze voor de eerste verjaardag van haar zoon. Na vele enthousiaste reacties is Marjolein ook tipi tenten in opdracht gaan maken. De uit de hand gelopen hobby heeft uiteindelijk geleid tot het ontstaan van hut&mut. 

Alle handgemaakte producten van hut&mut worden met zorg en liefde gemaakt. Hierdoor is ieder item uniek. De producten zijn mooie blikvangers in de kinder- of woonkamer. 

Heb je zelf een creatief idee? Deel dit met me! Mirjam - Ivory Jewels
 
Hoi, ik ben Mirjam. Ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Ik ben graag creatief bezig met diverse dingen, maar sieraden maken is toch wel het leukste van allemaal! En wat begon als een hobby, groeide uit tot het besluit om mijn creaties ook te verkopen, ik kan ze nu eenmaal niet allemaal zelf dragen. Daarmee is in 2015 Ivory Jewels ontstaan.

 Ik maak de sieraden met veel liefde, aandacht en oog voor detail. Daarnaast gebruik ik materialen van de beste kwaliteit. Ik hou van verschillende stijlen en dat zie je terug in de collectie. Stijlvol, trendy, felle kleuren en natuurtinten. Zo is er altijd wel iets bij wat bij jouw stijl past. En anders is er altijd de mogelijkheid om de wensen te bespreken en aanpassingen te maken.

Veel plezier met het uitzoeken van jouw cadeau aan jezelf (of voor iemand anders, natuurlijk).

 
 
Tara - Leuks van Tara

Leuks van Tara is ontstaan nadat ik eind vorig jaar ben gestopt met werken in de kinderopvang. Creatief ben ik altijd geweest alleen heb ik er veel te lang niks mee gedaan. Ik ben dan ook heel blij dat ik het “fröbelen’’ weer heb opgekapt. Naast het draaiende houden van ons gezin geeft het maken van allerlei leuke spulletjes mij de energie die ik graag wil. Dus zoek jij een leuk cadeau of leuke accessoires voor op de baby/ kinderkamer of voor gewoon in huis, want dat kan natuurlijk ook. Kijk dan vooral verder in deze te leuke webshop.

 

Anne - By-An-Shop

Creativiteit is mijn passie en die wil ik graag delen! Door een steeds groter wordende vraag naar mijn zelfgemaakte producten ben ik begonnen met verkopen. Hieruit is By-An-Shop ontstaan, waar ik de blije eigenaresse van ben! Digitaal ontwerpen, handletteren, tekenen, woonaccessoires, ik vind het allemaal even leuk! Ik ben super trots om mijn mooie producten nu ook bij Gifts2Give aan te bieden en zo een groter publiek te bereiken. Benieuwd naar wat ik maak? Ga het ontdekken in de webshop en wie weet tot ziens!

 

Claudia - Dutch Beaded Jewelry

Op zoek naar leuke en unieke sieraden? Dutch Beaded Jewelry heeft het voor je. Alles is met veel liefde door Claudia handgemaakt en dat kun je terugzien in de materiaalkeuze. Er wordt veel gewerkt met duurzame en unieke natuurstenen en kristallen, echt zilver of verzilverde materialen en bijvoorbeeld rvs of koper. Dutch Beaded Jewelry gaat echt mee met de tijd van nu. Er worden verschillende technieken gebruikt, zoals bijvoorbeeld het uit Amerika overgewaaide ‘wire wrap’ waarbij de natuurstenen met een (zilver- of koper)draad worden vastgemaakt aan bijvoorbeeld de handgemaakte hoepeloorbellen. Uniek, mooi en betaalbaar!

 


Emmanuelle - Liefs van Emma

Liefs van Emma biedt producten aan die uniek zijn, waar aandacht aan besteed is bij het maken en wat jouw inrichting net even wat persoonlijker maakt. Veel Liefs van Emma producten worden gemaakt van gerecycled materiaal, voor jou dus goed maar ook zeker voor de ander. Er worden bijvoorbeeld zoveel garen weggegooid, van al die restjes kan weer opnieuw mooi garen worden gemaakt. Ik kies graag voor dit soort producten om mee te werken. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier bijdragen aan een schone wereld. Ik hoop met de Liefs van Emma producten een bijdrage te mogen leveren aan jouw inrichting!

 
 
Marinelle - ArtLYNEL

ArtLYNEL is composed of creations that are not only one of a kind but are also creative.  These products are made by a painter at the same time a craftmaker.  ArtLYNEL, then, is a synergy of handmade skills applied such as typography, handpainted designs, crocheting, knitting and sewing. 

The main goal of the maker is to contribute to sustainable art and fashion through the use of materials in an innovative manner.  Repurpose and upscale!

 
 
Paper Art
 
Klein begonnen, groot geworden; Paper Art is sinds 1985 de trendsetter op het gebied van bloemkaartjes, kadokaartjes, kadobonnen, leuke gifts en verpakkingen. Paper Art is ervan overtuigd dat de manier waarop er 'gegeven' wordt minstens zo belangrijk is, als wát wij geven; 'Art of Giving'. Al onze producten worden in onze eigen studio bedacht en ontworpen. Voor elke gelegenheid hebben wij een leuke kaart of geschikte gift. Kom nooit meer zonder een leuke kaart te zitten met onze kaartpakketten. Zoek je en origineel cadeau? Ook onze Greeting boxen en Wonder Domes zijn leuk om te geven.
 
 
Marjon - Geschenkpakket 

Heb je binnenkort een feestje of verjaardag, maar heb je nog geen idee wat je wilt geven? Dat probleem had ik ook vaak, en zo is Geschenkpakket ontstaan. Een webshop vol cadeau pakketten, zodat je voor ieder feestje een leuk en origineel cadeau hebt! Ook is er de mogelijkheid om je eigen pakket samen te stellen. Mijn naam is Marjon, en ik ben de trotste oprichtster van Geschenkpakket. Heb je een vraag, of wil je een echt persoonlijk cadeau? Je kan altijd contact opnemen!
 
 
Willemijn - Ivy and Soof

Ivy and Soof is een nieuw merk op het gebied van lifestyle, verzorging, toys en paper goods. De eerste collectie bestaat bijvoorbeeld uit wiegdekens, hydrofieldoeken, monddoekjes, knuffelpopjes en de unieke ‘giraffe-rammelaar’.

Het gezicht achter dit merk is Willemijn Bezemer, 24 jaar. ‘Ik heb een passie voor babyproducten, mooie materialen, grafisch ontwerpen en om andere blij te maken met unieke producten’.

‘Toen ik klein was wist ik eigenlijk niet wat ik later graag wilde worden. Naast dat de wens er toen al was om mama te worden had ik geen idee wat mijn passie was. In 2017 deed ik mee aan een ontwerpwedstrijd van het tijdschrift Ouders van Nu en het fopspenenmerk Difrax. Halverwege ditzelfde jaar kreeg ik te horen dat mijn ontwerp uit was gekozen door de jury en bij de vijf finalisten behoorden. Vanaf dat moment mocht heel Nederland stemmen op de vijf ontwerpen. Eind september kreeg ik te horen dat mijn ontwerp de meeste stemmen had opgeleverd, mijn ontwerp daadwerkelijk in productie werd genomen en de fopspenen en fles ditzelfde jaar nog in de winkels kwamen te liggen. Op het moment dat ik de fopspenen en fles van Difrax met mijn eigen ontwerp in handen kreeg, wist ik het.. dat was mijn passie; mijn liefde voor mooie vormgeving omzetten in een grafisch ontwerp en op eigen kracht op de markt brengen om mama’s papa’s en kindjes blij te maken met deze producten. Zo ontstond Ivy and Soof! En zo is de eerste collectie sinds november 2018 een feit en heb ik al vele mama’s en papa’s blij mogen maken met mijn eigen producten’.

 
Goedoe 
 
Goedoe werd geboren uit mijn eigen creativiteit en plezier in het maken van “gedachten-cadeautjes”.
Al werkend aan een persoonlijk cadeautje voor mijn nichtje om haar een hart onder de riem te steken ontstond Goedoe!
De goede wensen en gedachten zijn samengekomen in het popje, de talisman.
symbool voor houvast, vertrouwen op een helpende hand,
houvast in de golven van het leven.
licht gebogen armpjes als omhelzing voor jou, omhelzing van het goede,
het belletje als reminder; steeds als je het geluidje hoort herinner je je de goede gedachten waarmee Goedoe je werd gegeven.
 

Kim - Strandgemaakt 

Als klein meisje al gek op het strand en creatief bezig zijn! Deze twee geluksmomenten heb ik gecombineerd in mijn nog opstartende bedrijfje: Strandgemaakt by Kim. Omdat ik zelf gek ben op kinderen ben ik mij gaan richten op gepersonaliseerde cadeaus voor baby’s. Want hoe leuk is het om op kraamvisite te gaan en een cadeau te geven wat de ontvangers nog niet hebben! Alle producten zijn volledig handgemaakt! Op zoek naar een product en zie je deze nog niet staan, de kleur niet naar wens of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!


Jolan en Eep - JIPPIE AJ Ka'doos'

Wij zijn April en Jolanda, schoondochter en schoonmoeder, we houden er allebei van om creatief bezig te zijn. April, zelf verloskundige en lactatiekundige (borstvoedingsdeskundige), merkte dat er in de praktijk veelal kadootjes voor de baby gegeven worden maar weinig verwennerij voor de moeder of vader zelf. Van daaruit kwam zij op het idee om originele kadopakketjes en bedankjes te gaan maken. We zijn samen aan de slag gegaan en hebben verschillende leuke kadopakketten met lieve en schattige maar ook met stoere artikelen samengesteld. Er zijn o.a. kadopakketten voor (aanstaande) moeder en kind (aanstaande) vader en kind, kadopakketjes voor moeders die borstvoeding geven, bedankpakketjes voor verloskundigen, bedankpakketjes voor kraamverzorgsters en nog veel meer. Bekijk snel de site en maak iemand blij met een leuk kadopakket van ons.Karen - KaatjePluk
 
Ik ben Karen, getrouwd en 3 kinderen in de leeftijd van 1 tot 9. Creatief, rommelkont en altijd vol ideeën. Ik vind het ontspannend om creatief bezig te zijn. Eind 2013 ben ik KaatjePluk begonnen als hobby, maar is nu uitgelopen tot een prachtige webshop met originele kraamcadeautjes en handgemaakte accessoires voor in de baby- en kinderkamer. Van een vaste collectie aankleedkussenhoezen, beddengoed, hydrofiele doeken en speelkleden, tot een gevarieerd aanbod in speelgoed en accessoires voor de kleine kids.

 
Jasmijn de Boer

Ik ontwerp en maak boeken onder de naam Jasmijns boeken. Al van jongs af aan hield ik van lezen en boeken maken. Tijdens mijn studie op de kunstacademie is deze liefde alleen maar groter geworden. Na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan als freelance grafisch ontwerper en is Jasmijns boeken ontstaan. Voor het maken van mijn boeken gebruik ik restpapier en –leer. De boeken in mijn collectie zijn allemaal door mij ontworpen, geprint en met de hand gebonden. Daardoor is elk exemplaar uniek en is het ook mogelijk om gepersonaliseerde boeken maken.Wido Mossou - Treasure-box

Mooie, belangrijke en dierbare spullen met mooie herinneringen verdienen een ‘schatkist’. Hierin kunnen deze schatten bewaard, beschermd en gepresenteerd worden.

Vanuit Gouda bedenkt, ontwikkelt en maakt Treasure-box met de hand hoogwaardige producten. Elk item wordt met veel aandacht voor detail gemaakt, zodat ze generaties lang mee kunnen gaan.

Er worden zo veel mogelijk eerlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt zoals massief hout, natuurlijke olie en wolvilt.

All designed & handmade in NL!


Francis en Rozanne - Rockabelle

Wij zijn Francis en Rozanne en al jaren vriendinnen. Tijdens onze, gezamenlijke, zwangerschap ontstond het idee om samen een webshop beginnen. Na jaren dromen, hebben we de stap gewaagd en zijn we Rockabelle begonnen. Francis is het creatieve brein en maakt alle posters, kaarten en invulboeken zelf. Rozanne regelt alle lopende zaken rond de webshop, van social media tot het inpakken en verzenden van de bestellingen. Bij Rockabelle vind je mooie, originele maar vooral toffe posters, kaarten en invulboeken voor baby’s en kinderen. Leuk voor je eigen kinderkamer of babykamer maar ook een uniek kraamcadeautje of gezellig cadeautje voor een jarige!
 
 
Babysmaak

Geïnspireerd door anderen, maar inmiddels heb ik er volledig mijn eigen enthousiasme in gevonden. Ik ben zelf moeder van inmiddels twee volwassen kinderen en dus al lang uit de baby- en kinderspullen. Toch vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en heb ik in het maken van verschillende baby- en kinderspulletjes, waaronder de bijt- en speenkoorden, een leuke extra hobby gevonden!

Een streepje voor

‘ik heb een streepje voor’ en ben bevoorrecht met een mama die ALLES kan!! Vanuit deze gedachte zijn mijn moeder en ik samen gaan nadenken over de invulling van het concept ‘streepje voor’. We hebben allerlei producten samengesteld en daarin zul je in alles, je raadt het al: ‘streepjes’ terug vinden! Ik geniet ervan om samen met mijn mama aan dit concept te werken en met veel plezier presenteren wij onze leuke spulletjes op de webshop van GIFTS2GIVE.

Mirella Kuypers

Mijn naam is Mirella en ik ben altijd al graag creatief bezig geweest. Al van kleins af aan tekende ik graag en deze passie is steeds groter geworden hoe ouder ik werd. Tekenen is niet alleen een grote passie voor mij maar geeft mij ook enorm veel ontspanning en rust. Naast tekenen schilder ik ook graag en in veel creaties combineer ik dit ook.

Ik werk met verschillende stijlen. Stijlen die je vaak terug ziet komen in mijn creaties is geometrie en line art. Vaak in combinatie met waterverf. Ik vind het heerlijk om planten, bloemen, dieren en mensen te tekenen. Door deze verschillende stijlen te combineren probeer ik altijd iets unieks neer te zetten. Mijn passie deel ik graag met jullie! Enorm leuk ter decoratie voor in je huis of om cadeau te geven.Iris

Hallo, ik ben Iris, 24 jaar en altijd bezig met mijn creativiteit! Voor Gifts2Give maak ik persoonlijke cadeautjes door middel van armbandjes. Niet alleen om het weg te geven maar ook voor jezelf natuurlijk! Veel plezier met het dragen en het geven van de bandjes!


Pauline en Robert - Sign my sign

Sign my sign is een ontwerpstudio voor lasergegraveerde en lasergesneden producten. Vanuit onze grafische en beeldende kunst achtergrond, hebben we (Pauline & Robert) in 2018  besloten sign my sign op te richten om onze veelheid aan ideeën concreet om te zetten.

Onze liefde en onze vaardigheden om beeldend te denken stellen ons in staat om het ingewikkelde proces van lasersnijden en lasergraveren te verkennen. We zijn steeds weer verrast over de mogelijkheden hiervan.  De aandacht die we besteden aan op maat gesneden gepersonaliseerde producten worden zeer gewaardeerd door onze klanten.

We gebruiken graag hout omdat het zo'n warm maar sterk materiaal is. Ook van de geur ervan, vooral nadat de laser het heeft gesneden of gegraveerd. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen in ons werk betekent ook de producten lang meegaan en duurzaam zijn.


 Samantha - Op een houtje

Als moeder van 2 kleine kindjes (2015 en 2016) maak je ontiegelijk veel foto's en vooral ook foto's waar je naar kunt blijven kijken. Om een aantal van die foto's in huis te zetten was ik eens opzoek naar iets anders dan fotolijstjes.  Daarnaast ben ik gek op hout en ook om er mee te werken. Deze combinatie heb ik omgezet in een compleet nieuwe uitdaging en daar is op een houtje uit voort gekomen. Met 2 kinderen als inspiratiebron (of ook wel de kinderkamers) komen er steeds nieuwe producten tot stand.

Het is mooi dat ieder product uniek is want tenslotte is ieder stuk hout anders. Daarnaast wilde ik ook graag dat een product een lange levensduur heeft. Daarom ben ik gaan experimenteren met epoxy. Dit spul geeft een mooi glasachtig effect en is af te doen met een doek. Door toevoeging van een UV filter zal het niet snel verkleuren waardoor het dus lang mee gaat.

Fabiënne - Zoute Wensen

Een leven zonder creativiteit, brr ik moet er niet aan denken! Mijn aandeel bij GIFTS2GIVE zijn de zoutdeeg labels, ontzettend leuk voor aan cadeaus maar ook tof voor in huis. Zoutdeeg is een echte familietraditie, mijn moeder, zus en ik knutselen hier van jongs af aan al mee. Deze ideeën heb ik in een modern jasje gestoken en vind je nu terug onder de cadeau labels. Enjoy! 
 
 
Linda - Printjes en Prinsesjes

Al 10 jaar ontwerp ik cadeau-artikelen en -verpakkingen voor mijn werk als grafisch vormgever, waardoor ik er echt van ben gaan houden om leuke dingen te bedenken. Ik ben gek op alles wat zwart, wit en vooral een combi van die twee is. Voor mijn werk ben ik vaak bezig met veel kleur, waardoor ik het heerlijk vind om voor mijn eigen webwinkel met mijn twee favoriete ‘kleuren’ aan de slag te gaan. Mijn hoofd stroomt dan ook over van de ideeën voor Printjes en Prinsesjes, er gaan dus nog veel leuke printjes en producten komen!

Het leukste aan ontwerpen is dat je van niets, iets fysieks en unieks kan maken. Maar­ het ultieme is dat mensen jouw producten zó leuk vinden dat ze het willen kopen, het grootste compliment dat er is.

Antoinette en Peter - Ant en Peet creations

Wij zijn Ant en Peet creations (vader en dochter). Wij maken allerlei producten. Het meest werken we met hout. Ant en Peet creations staat voor unieke home decoratie en cadeauartikelen.
 
 
Gitta Kwant Creaties van mij

Mijn naam is Gitta Kwant en ik vind het heerlijk om dingen te maken en ontwerpen!
Dat kunnen hele verschillende dingen zijn en vaak maak ik maar 1 stuk.

Dan blijft het voor diegene juist een uniek iets. Je zult van mij nooit bijvoorbeeld 10 dezelfde maaksels zien.
Ik hou van verschillende dingen: iets naaien, breien, leren tassen maken, macrame en soms ook op bestelling iets creëren voor iemand.
 
 
Anne-Marie 
 
Op GIFTS2GIVE staan allerlei accessoires om kado’s mee in te pakken. Die spullen komen bij mij vandaan! Ik vind het super leuk om, met verjaardagen, Sinterklaas, Kerst, Valentijn en eigenlijk alle andere kado-momenten, de kadootjes die ik geef bijzonder in te pakken. Om leuk inpakmateriaal te vinden, zoek ik het hele internet over. Via Instagram ontmoette ik Marlou en Mandy. Ze vertelden me over de online conceptstore en dat heeft me doen besluiten om als kleine ondernemer aan de slag te gaan. Als ik weer leuke kadootjes heb ingepakt, zal ik een foto maken ter inspiratie. Kijk op het Instagram account van GIFTS2GIVE om de foto’s voorbij te zien komen. 
 

Conny
 
Al vanaf mijn tienertijd ben ik gek op bloemen. Vroeger heb ik gewerkt bij een bloemist in het dorp. Nu heb ik mijn eigen bloementuin, waar ik elke dag van geniet. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken en aan het einde van de dag een mooie bos bloemen op de eetkamertafel te zetten. Het huis vrolijkt er van op. 
 
Van een bos bloemen kun je jammer genoeg maar een paar weken genieten (en dan doet hij het al goed!). Dat bracht me op het idee om de bloemen te drogen en ze in te lijsten. Zie hier het resultaat! 
  
 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein